Spel -Dare Duel

Dare Duel är ett kortspel där ni skapar sexiga utmaningar till varandra genom att bilda meningar med hjälp av olika ord och fraser. Spelkorten innehåller hundratals ord och fraser som kan kombineras på oändligt många sätt. Detta gör att spelet aldrig kommer kännas gammalt eftersom man får göra nya utmaningar varje gång man spelar. Spelarnas sexuella läggning spelar ingen roll, och man kan antingen spela med sin partner, eller för den som vågar, med en grupp likasinnade vänner.

199 kr
99 kr
Snabb leverans & billig frakt
Öppet köp i 30 dagar
I lager

En ny spelupplevelse varje gång
De flesta sexspel innehåller redan färdiga utmaningar, och även om de är roliga och välskrivna så kommer man till slut att ha testat alla. Dare Duel är annorlunda eftersom det innehåller en stor variation av olika ord och fraser vilket gör att ni ställs inför nya sexiga utmaningar vid varje speltillfälle. 

Anpassningsbart och nyskapande
Spelets design gör att det är väldigt enkelt att justera hur sexigt man vill att det ska vara och hur snabbt man vill att utmaningarna ska bli hetare. Eftersom det är ni själva som väljer orden som bildar utmaningarna så kan ni också bestämma vilken sorts utmaningar ni känner för. Romantiskt förspel, riktigt snuskiga lekar eller bara vansinnigt roliga utmaningar? 

Inte bara för heterosexuella par
Först och främst så spelar det ingen roll om du är straight, gay, lesbisk eller något annat. Dare Duel fungerar för alla, oavsett sexuell läggning. 

För det andra så finns det två olika versioner av spelreglerna. Standardreglerna är för 2 spelare vilket gör spelet perfekt för par, och mer äventyrliga personer kan spela Dare Duel med 3 eller fler personer. 

Innehåll:
91 spelkort.
15 belöningskort.
1 startkort
1 vanliga ord-kort.
2 fega ur-kort. 

Speltid: 30 minuter eller en hel dag? Ni bestämmer. 

Mått på förpackning:: 12 x 9 x 2 cm. 

Länk med regler på svenska (2 spelare):Rules for 2 players - Swedish

Länk med regler på svenska (3 eller fler spelare):Rules for 3 or more players - Swedish

0
0

  Recensioner (0)

 Skriv en recension!

Skriv en recension om produkten


Betyg:
  Tipsa

tipsa om produktenArt. nr 130649

Andra köpte också