Trälåda "STÖDBENSÖL" med öppnare

Trälåda med den roliga texten "STÖDBENSÖL". Lådan har ett snöre med en öppnare fäst i lådans handtag. Rymmer 4 st flaskor.

179 kr
  • LAGER I SVERIGE,  SNABB LEVERANS

  • ÖPPET KÖP I 30 DAGAR

I lager

Fenomenet Stödbensöl

"Stödbensöl" är ett fenomen som har vuxit sig starkt bland campingentusiaster och husbilsägare. Det handlar om den traditionella ölen som förtärs medan man fäller ner stödbenen på sin husvagn eller husbil. Detta är inte bara en dryck; det är en rit som markerar början på en avkopplande semester eller helgutflykt. Stödbensölen signalerar att man har nått sin destination, att arbetet är gjort och att det är dags att börja njuta av sin tid i naturen.

För många är stödbensölen ett sätt att ta ett ögonblick för sig själv, att andas ut och känna den omedelbara tillfredsställelsen av att ha klarat av den första uppgiften efter resan. Det är en stund av firande, ofta delad med vänner eller familj, där man skålar för de kommande dagarna av äventyr och avkoppling. Så nästa gång du fäller ner stödbenen, gör det med stil och tradition. Ta med dig vår trälåda och förvandla varje ankomst till en liten fest. Skål för nya äventyr och goda stunder!

 

Perfekt present till husvagnsfantasten.

 

Mått: H 18,5cm, B 18,5cm och L 18,5cm.

Materialet är trä.

0
0

  Recensioner (0)

 Skriv en recension!

Skriv en recension om produkten


Betyg:
  Tipsa

tipsa om produktenArt. nr 148417

Andra köpte också