Köpvillkor

Det ska vara tryggt enkelt och utan överraskningar att handla från Varuhus1.se, har du några som helst funderingar kontakta kundtjänst på info@varuhus1.se

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla hos oss.

När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

 
Priser

Alla priser är i svenska kronor och inklusive moms

Vi reserverar oss rätten för prisändringar om en vara har fel pris. Kunden betalar alltid det pris som visas när köpet genomförs, har du köpt en vara med felaktigt pris så meddelar vi detta och du får pengarna tillbaka.

 

Fraktkostnad

Handlar du för över 499kr är det fri frakt. På ordrar under 499kr är det alltid 49kr i frakt, inga dolda avgifter.


Betalningssätt

Vi erbjuder tillsammans med vår samarbetspartner klarna betalningsalternativ med både kort, direktbetalning och faktura.

 
Leveranstid

Normalt 1-3 arbetsdagar, beställer du före 15:00 så lämnar varorna vårt lager samma dag. Det kan förekomma dagar med extremt många ordrar och då kan det uppstå mindre förseningar mot våra normala leveranstider.

 
Leveranssätt

Vi levererar alla våra varor med PostNord

 
Transportskador

Om en vara från Varuhus1.se skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta anmälas omgående till speditören ( Postnord 020-23 22 21) dock senast inom 7 dagar.

 
Outlösta paket

För försändelse som ej löses ut varpå paketet går i retur till Varuhus1.se, debiteras en avgift om 250:- + moms för att täcka våra kostnader.

 
Öppet köp

Du har full bytes- och returrätt (ångerrätt) i 30 dagar efter det att du mottagit varan om du inte är nöjd med din vara.

Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar förutsatt att varans art förutsätter detta. Varan får dock ej vara använd förutom detta. Vi betalar tillbaka hela köpesumman , men du får betala returfrakten. Vid retur maila kundtjänst på info@varuhus1.se före du skickar tillbaka några varor. Om du vill så kan du använda konsumentverkets ångerblankett https://www.konsumentverket.se/contentassets/c78f43844da74c7786821d8d12a98b5a/angerblankett_konsumentverket_150817.pdf

 
Garanti & Reklamation

Om en vara du köpt från oss är trasig eller inte funkar som den ska så kontakta kundtjänst info@varuhus1.se så löser vi det. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Varuhus1.se drivs och ägs av Varuhus1 Fagersta AB orgnr:559027-1044

 

Varuhus1

Kristiansbergsvägen 13

737 30 Fagersta