Kaffekalender

Vi börjar resa i Göteborg och beger oss sedan mot sydligare breddgrader, närmare ekvatorn. Vi besöker olika länder, utforskar konststilar, ursprung, historia och processmetoder. Kahls kaffekalender ger dig fyra koppar kaffe och en ny smakupplevelse varje dag fram till julafton. Res och njut!

299 kr
Snabb leverans & billig frakt
Öppet köp i 30 dagar
Tillfälligt Slut
Preliminärt åter i lager: Okänt

Förra årets succé är tillbaka. Kahls kaffekalender tar dig på en spännande resa runt jorden i kaffets värld. Varje dag med sitt eget unika kaffe.

Vi startar med göteborgarnas favoritkaffe och avslutar med ett julkaffe som bland annat innehåller bönor från Norra Pionero i Brasilien, ett av världens sydligast belägna kaffeområden. Resan fram till julafton tar dig även till spännande destinationer som Nicaragua, Peru, Colombia, Burundi och Rwanda. Men vad har Norge med kaffe att göra? Det får du veta om du köper årets kaffekalender. 

Kaffekalendern innehåller ett brett utbud av kaffe, från klassiska blandningar till bästsäljare och single origin-kaffen, men även spännande smaksatta kaffen.

Med kaffekalendern följer ett häfte med detaljerad information om alla kaffen. Varje påse innehåller 30 g malet kaffe, vilket räcker till 1/2 liter färdigbryggt kaffe, så du kan dela varje dags upplevelse med en vän. 

0
0

  Recensioner (0)

 Skriv en recension!

Skriv en recension om produkten


Betyg:
  Tipsa

tipsa om produktenArt. nr 138771

Andra köpte också